Jäsenyys

Tue paikallista nuorisotyötä ja kerhotoimintaa liittymällä Kuhmon 4H-yhdistyksen jäseneksi!

Yksilöjäsenmaksu on 40 € vuodessa. Jäsenmaksun maksanut lapsi voi käydä kaikissa 4H:n kerhoissa pientä tarvikemaksua vastaan omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Hän saa oman sähköisen jäsenkortin, jolla saa alennuksia kuhmolaisissa ja valtakunnallisissa jäsenetuliikkeissä. Lisäksi jäsen on tapaturmavakuutettu 4H:n kerhoissa ja tapahtumissa sekä etusijalla ilmoittautumisissa kerhoihin, kursseille ja muihin tapahtumiin.

Perhejäsenmaksu on 85 € vuodessa. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki saman perheen jäsenet kuudesta ikävuodesta lähtien. Perhejäsenmaksun maksaneiden perheiden lapset voivat samalla maksulla käydä 4H-yhdistyksen kerhoissa pientä tarvikemaksua vastaan omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Jokainen jäseneksi liittynyt saa oman sähköisen jäsenkortin, jolla saa alennuksia kuhmolaisissa ja valtakunnallisissa jäsenetuliikkeissä. Lisäksi jäsen on tapaturmavakuutettu 4H:n kerhoissa ja tapahtumissa sekä etusijalla ilmoittautumisissa kerhoihin, kursseille ja muihin tapahtumiin.

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen. Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.

- 4H-jäsenyydellä:

                -olet vakuutettu 4H:n kerhoissa ja tapahtumissa

                -saat alennusta tiettyjen 4H:n retkien, leirien ja kurssien hinnoista

                -saat alennusta kuhmolaisissa ja valtakunnallisissa                          jäsenetuliikkeissä sekä

                -tuet paikallista nuorisotyötä ja kerhotoimintaa


Uusille jäsenille liittymislomake löytyy osoitteesta:

https://liity.4h.fi