SV

Katia är ansvarig för översättningen av denna sida. 
Om du vill snacka på svenska, hon lovar att försöka ;) +358407246332

 

Kuhmo 4H

Kuhmo 4H Föreningen organiserar mängder av olika fritidsaktiviteter.

Om du är 6-12 år gammal, du kan hänga med i 4H klubb. I klubbar vi lagar mat, leker, spelar, vi  lär om världen och olika hantverk.

4H hjälper dig att komma igång i arbetslivet! Du kan få ett jobb så tidigt som 13 år utan tidigare arbetslivserfarenhet och du kan även ställa in ditt eget företag hos 4H! Du kan bli djurskötare eller barnskötare via vår kurser.

Kuhmo 4H utbilder och rekryterar ungdomar och vuxna i hemservice. Hemservice är en av de viktigaste tjänster hos oss.

4H Kuhmo och internationalism

1.9.2016-28.2.2018 Elävä Kainuu Leader finansierar och Kuhmo 4H  sköter projektet som heter Launch Pad Hatchery & Rurales,  där ungar mellan 13-25 år samlas i Hatcherier i Kuhmo, Sotkamo och Suomussalmi-snart också i Hyrynsalmi- och planerar sina egna ungdomsutbytar. Verksamheten omfattar också att lära känna personer med utländsk bakgrund.

Du kan resa utomlands för utbyte via 4H för att delta i internationella läger eller i olika kurser.

Bli medlem!

Stötta din lokala ungdomar och deras  klubbaktiviteter och bli medlem hos Kuhmo 4H!

Den individuella medlemsavgiften är 35 € per år. Den som har betalat medlemsavgiften, kan besöka alla 4H klubbar och kommer att få  sitt medlemskort och har olycksfallsförsäkringen  i 4H klubbar och i 4Hs evenemang. Familjemedlemsavgiften är 70 € per år.

Apila-butik

I 4H finns  hantverksbutik Apila och där finns över 100 produkter tillverkade av olika skickliga hantverkare. Vid försäljning är allt vackert, varmt och hög kvalitet handgjorda produkter som går bra som souvenir eller som en gåva. Apila är öppet på vardagar från 9.00 till 17.00 och lördagar under december och juli 9.00-13.00

 

Varmt välkomna!